N A T I O N A L F Ö R E N I N G E N   F Ö R   T R A F I K S Ä K E R H E T E N S   F R Ä M J A N D E
   
Litteratur
Produkter
Barn och trafik

Det handlar om barn på hjul

Lämpligt för Barnavårdscentraler och förskolor. Folder med tips och råd till föräldrar om barn på hjul. Ur innehållet: Vad ska man tänka på när man ska köpa cykel, hur ska en säker cykel se ut, cykelhjälm och småbarnshjälm, cykla tillsammans, kickboard, skateboard, inlines och säkerhet. Hur ser trafikmiljön ut där du bor och viktiga vägmärken Format: 8-sidig folder i fyrfärg med bilder och illustrationer. Observera att minsta ordervärde är 100 kr. (15 foldrar)

Artikelnr: 9053
 
Pris: 7,00 kr.
 

Dina däck är livsviktiga!

Varför är det så viktigt med bra däck på bilen? Folder med tips och råd till dig som funderar på att köpa nya däck. Ur innehållet: Hur påverkar däcken bilens övriga säkerhetssystem, hur viktigt är det att jag kör med rätt lufttryck, vad säger lagen och när är det dags att byta till vinter/sommar däck, vad är minsta mönsterdjup och vad innebär den nya märkningen av däck. Format: 8-sidig folder i fyrfärg med bilder och illustrationer. Obs: minsta ordervärde är 100 kr. (20 foldrar)

Artikelnr: 9054
 
Pris: 5,00 kr.
 

Mopeden. Farlig leksak eller smart fordon?

Lämpar sig för både för barn och ungdom men vänder sig i första hand till dig som förälder. Tips och råd innan du köper moped. Ur innehållet: Hur fort går dagens olika typer av mopeder, varför är det viktigare än någonsin att använda hjälmen på rätt sätt, ny mopedutbildning och nya mopedklasser - vad gäller egentligen. Format: 4-sidig folder i fyrfärg med bilder och illustrationer. Obs: minsta ordervärde är 100 kr. (25 foldrar)

Artikelnr: 9057
 
Pris: 4,00 kr.
 

Så åker ditt barn säkert i bilen

Bakåtvänt åkande så länge som möjligt är att föredra ur säkerhetssynpunkt. Hur väljer du bästa bilbarnskyddet för just ditt barn, bil och behov? Ur innehållet: Plustestet - det säkraste alternativet, E-godkännadet och olika viktgrupper, när har mitt barn vuxit ur sin bilbarnstol, säker urkoppling av krockkudden och hur vet jag vilka stolar som är plustestade. Format: 8-sidig folder i fyrfärg med bilder och illustrationer. Obs: minsta ordervärde är 100 kr. (20 foldrar)

Artikelnr: 9055
 
Pris: 5,00 kr.
 

Tänk säkerhet när du ska byta bil!

Den bil du färdas i har en avgörande betydelse för vilka konsekvenser en olycka får. Varje år skadas och dödas tusentals personer i trafiken. Ur innehållet: Bilens fyra viktigaste säkerhetssystemen efter bilbältet, detta är bra att veta om de olika krocktesterna, varför är en stor bil ofta säkrare än en liten bil samt hur fungerar bilens olika säkerhetssystem. Format: 6-sidig folder i fyrfärg med bilder och illustrationer. Obs: minsta ordervärde är 100 kr. (20 foldrar)

Artikelnr: 9056
 
Pris: 5,00 kr.
 
  Överst på sidan 
Information om hur vi använder cookies

NTF, Skytteholmsvägen 2, 171 44 Solna
Fax: 08-705 59 50, e-post: info@ntf.se
Besöksadress: Skytteholmsvägen 2, plan 3